Marts 2018 (uge 13)

Interaktive Newline skærme - Én skærm til det hele!

TRUTOUCH X-serien er det eneste interaktive display, der har Newlines TRUFlat-teknologi til et elegant og imponerende look, der kombinerer avanceret teknologi med elegance. Oplev møder på en skærm, der gør det muligt for hele holdet at interagere uden begrænsninger ved at dele ikke kun tale og video, men også data og annotation. Tag notater på en digital whiteboard med den mest komfortable skriveoplevelse, der er tilgængelig på en berøringsskærm.

X7 - 70" - Komplet løsning til videokonference

Newline TruTouch X7 i5 Interaktiv LED-skærm Full HD. På en og samme tid er X7 en professionel touch-skærm med 10 berøringspunkter og en kæmpe PC med Android interface, der omdanner skærmen til et interaktivt whiteboard med fantastisk skrivekomfort.

X7 er desuden forberedt til Full HD videokonference med indbyggede kameraer og mikrofon/højttalere. Alle funktioner kan benyttes på én og samme tid, hvilket er ideelt, når der skal samarbejdes og interageres på tværs af lokationer. Newline TruTouch X7 70" understøtter alle typer videokonference, så det er muligt, selv at vælge hvilken videokonference/UC-software man vil benytte, f.eks. Skype for Business eller Lifesize Cloud.

Skærmen er udstyret med 2 integrerede vidvinkel kameraer, der kan levere billedopløsninger op til 1080p/30 fps, 4 mikrofoner med støjreduktion samt 2 højttalere, hver på 15 Watt. Den ideelle løsning til mødelokalet eller klasseværelset!


Kontakt os for speciel påskepris!

Ring på 20 90 00 30 eller mail til: ja@best-av.dk

X9 - 86" - Gør det så nemt at samarbejde!

Newline X9 touch skærmen med FULL HD er skabt til mødelokaler og interaktive læringsmiljøer på skoler og i undervisningslokaler.

X7 er en yderst professionel touch-skærm med indbygget PC med Android interface. Skærmen har indbygget InGlass teknologi, som giver en overlegen skriveoplevelse og kombinerer avanceret teknologi med elegance. X9 skærmen gør brug af den nyeste optiske bindingsteknologi, der reducerer reflekser og dermed giver en forbedret kontrast og reduceret parallax.

Med 4K UHD-opløsning leverer X9 klare og robuste billeder, der giver dig den bedste videokonferenceoplevelse. 
Newline TruTouch X7 70" understøtter alle typer videokonference, så det er muligt, selv at vælge hvilken videokonference/UC-software man vil benytte, f.eks. Skype for Business eller Lifesize Cloud.

Kontakt os for speciel påskepris!

Ring på 20 90 00 30 eller mail til: ja@best-av.dk

Vi garanterer den bedste videokonferenceoplevelse nogensiden!

Hele TruTouch X-serien - og dermed også X7 og X9 - har 2 stk. integrerede vidvinkelkameraer, som giver alle følelsen af at være til stede i rummet sammen med dig. De indbyggede kameraer er placeret øverst og nederst på det interaktive display. Kameraerne kan levere billedopløsninger op til 1080p/30 fps.

Indeholder endvidere 4 mikrofoner med støjreduktion samt 2 højttalere, hver på 15 Watt. 
Mikrofon array med indbygget ekko-cancellering og støjreduktion sørger for at lyden altid er klar og i den bedste kvalitet!

Har du lyst til at høre mere? Ring til Jan på telefon 20 90 00 30 eller send en mail til: ja@best-av.dk
Best-AV A/S • Meterbuen 15 • 2740 Skovlunde • Telefon +45 72 17 01 50 • info@best-av.dk
Ønsker du ikke flere nyhedsbreve, skal du blot klikke her.